SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

SHAKLEE:. BUKAN VITAMIN JE EVERGREEN BANGUNAN PUN SAMA..


Kalau nak tau, bukan bab product je tau Shaklee mengekalkan prinsip semulajadi ni. Tapi termasuklah jugak bangunan, pencahayaan bangunan.

Head Office (HO) Shaklee di Pleasanton, California dibina cukup unik! Bangunan HO Shaklee ni didesign oleh syarikat arkitek terkenal Gensler

Konsep bangunan ni berdasarkan komitmen Shaklee iaitu "Living in Harmony with Nature"Kebanyakan bangunan ini menggunakan benda semulajadi, termasuklah bahan-bahannya, warnanya, udaranya termasuklah cahaya yang digunakan di dalam bangunan ni
Karpet & dindingnya daripada bahan-bahan 'recycle'😱😱😱


Korang mesti terfikir? Ada aircond tak ek bangunan shaklee ni? Takkan takda kot?
MEMANG TAKDA PUN. terkejutzz okeh
Lampu pun guna teknologi 'motion sensors' - kalau ada pergerakan dia akan nyala. Kalau takda motion dia mati sendiri (jimat lektrik weii)

TAKDA AIRCOND dalam bangunan ini - dpa cuma guna udara semulajadi (pengudaraan dibuat oleh satu kipas gergasi & dari bawah lantai)

-tapi kalau cuaca malaysia buat camni mau kena stroke haba kita suma😂😂


Waktu siang, bangunan ini guna cahaya natural ja daripad luar, kalau perasan dalam gambar tu ada banyak tingkap kaca.

Tingkap kaca ni sebenarnya guna 'electronic sensor' - cahaya boleh tembus masuk sampai 80% tapi still tak panas!

Keliling HO ni memang menghijau je - sebab Shaklee sangat komited dengan kempen menanam pokok😊

nak tambah pendapatan dari rumah, coacthing free?.

Tanya saya 013 6240955
founder Lukluk marjan

posted from Bloggeroid

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KERJAYA DENGAN SHAKLEE, TERJAMINKAH?

Ok sebelum join shaklee korang tau tak shaklee ni apa? Asal dari mana? Syarikat apa? Siapa ceo?

Daripada produk ni pun kita akan dapat bayang2 betapa hebatnya syarikat pengeluarnya.. Macam manusia lah. Di sebalik seorang leader yg hebat mesti ada mentor yg hebat.

Di sebalik produk yg hebat mesti ada syarikat yg hebat juga. Vitamin pertama dunia umur 101 tahun pada tahun ini (2016). Sampai sekarang pun vitamin tu masih lagi ada. ..yup..Betul, Vitalea.



Kalau nak tahu, asal usul perkataan VITAMIN yang digunapakai sampai hari ini adalah dari Vitalea tu la.😱



Bermula dari Vitalea - 1915 kemudian pencuci organic pertama dunia Basic H 1960 dan serbuk protin dari sumber non-gmo iaitu ESP tahun 1972. 3 product ni pun masih bertahan sampai sekarang.Shaklee adalah pengeluar product supplement. Kalau diikutkan tak perlu buat ujian klinikal sebab hanya mengeluarkan "makanan tambahan" (supplemen), tapi sebab nak pastikan kualiti, Shaklee buat juga.

Nak buat ujian ni memerlukan kos yang tinggi tau. Tapi Shaklee laburkan beratus billion hanya untuk R&D.



Bukan rnd mcm jus nus×#¥a£A tu 8 bulan je dah keluar produk..But shaklee spend years and years of study and research. Yangg buat bukan cikai2. Tapi doctors, scientist, researcher,professor.


Sejak ditubuhkan tahun 1956, masih teguh berdiri sampai skrg Masa MAS, CIMB, dan syarikat2 gergasi buang ribuan pekerja, shaklee masih setia bayar bonus semua SID dan leaders tanpa gagal.

Produk kita evergreen, Sepanjang zaman
Sebab sentiasa akan ada org sakit yg perlukan supplemen, ibu mengandung yg nak maintain energy, ibu menyusu yg nak susu berkualiti, ibu pantang yg nak cpt sihat, anak2 asthma dan eczema yg nak kawal simptomnya, pakcik makcik kencing manis yg nak control gula, dan seterusnya
Produk kesihatan ni sentiasa ON DEMAND yg tinggi!

Tp produk shaklee sentiasa ada permintaan😊 untungnya semua sid kat sini,Syarikat kukuh dah ada, produk berkualiti premium pun dah ada. Tinggal promote dan bantu org lain sama.

Ni baru pasal produk..belum masuk syarikat..jeng..jeng..kita sambung siri 2..

Nak jana pendapatan dengan shaklee?

Tanya saya: 013 6240955

posted from Bloggeroid

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tips persediaan hadapi fullmoon

FULLMOON

Ahad- selasa ni..13, 14 15 nov 2016

kalau ikut kelender islam, setiap 13-15hb hijri.

time ni parasit saaangat aktif dalam perut...


Kalau perasan mood swing, kahak, asthma, batuk, selesma, perut tak selesa, pening kepala, susah tidur, eczema semakin flare up dan sebagainya itu tanda2 parasit dalam badan tengah aktif.

Time full moon ni parasit yg berjaya berpindah dr paru2 ke usus time new moon tengah aktif mengawan.

Time ni lah rasa teringin sangat nak makan manis2, kek, coklat, aiskrim, segala keturunan makanan yg mengugat nafsu nih.

Dalam Islam disarankan puasa 3 hari ayyamul bidh bagi megekalkan tahap kesihatan badan dan melawan sejak awal drp parasit ini terus merebak.

Sebagai pencegahan juga disarankan amalkan parasit protokol 5 hari sebelum dan selepas new atau full moon. Walau hakikatnya hari2 lain kena buat juga parasit protokol cuma kali ini ketatkan.

Rawatan Alami sbg amalan parasit protokol:

Minum air kelapa muda tanpa gula atau minum vco
Makan biji betik
Makan bawang putih
Makan buah delima dan biji
Biji labu

Dan ambil supplement tambahan
Almanna, poevoo, lacto etc

posted from Bloggeroid

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

inspirasi daripda Dr gigi

Alhamdulillah...malam tadi berkesempatan join kelas dr nomie..seorang yang humble, saya suka cara dia..

Dalam bussines perlu ada BIG WHY...
kenapa aku berbussines?
kenapa aku pilih shaklee?

saya pilih jalan ni, setelah saya kaji, setelah saya nampak sendiri, dan setelah saya sendiri merasai shaklee effect, rasa sendiri bonus shaklee..

betulkan.tak kenal maka tak cinta..





posted from Bloggeroid

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jatuh cinta dengan shaklee

saya kenak shaklee bermula dengan set pantang...

anak pertama saya czer...
jadi saya cari jalan, macamna nak bagi normal pula..

jadi saya cari punya cari, terjumpa set hamil shaklee..


posted from Bloggeroid

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bussiness shaklee ubah hidup saya

jika dulu masuk pertengahan bulan, dalam baki dalam bank Rm10.00...cukup2 makan..



sekarang hidup saya berubah 360 darjah, setiap 14hb bonus shaklee masuk, dapatlah cover gaji yang dah bayar itu ini...



dahla 100% online, tak payah modal besar pun, coaching pun free je..Alhdllah..mujur ada team yang support..



ingin tambah pendapatan?



msg saja; 013 6240955

jangan malu jangan segan...

http://ummudamia.blogspot.com/2016/11/bussines-shaklee-ubah-hidup-saya.html

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bussines shaklee ubah hidup saya

jika dulu masuk pertengahan bulan, dalam baki dalam bank Rm10.00...cukup2 makan..

sekarang hidup saya berubah 360 darjah, setiap 14hb bonus shaklee masuk, dapatlah cover gaji yang dah bayar itu ini...

dahla 100% online, tak payah modal besar pun, coaching pun free je..Alhdllah..mujur ada team yang support..

ingin tambah pendapatan?

msg saja; 013 6240955
jangan malu jangan segan...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS